TROJE U BOLNICI

FOTO: 'SKRIVIO JE NESREĆU PA TRČAO U TRGOVINU PO DVIJE LITRE JOGURTA. MOGUĆE DA JE BIO PIJAN' Šokirani očevici o detaljima sudara u slavonskom gradiću

 
 Pozega.eu

Tri su osobe vozilima hitne pomoći prevezene u požešku bolnicu nakon prometne nesreće koja se oko 20 sati dogodila na raskrižju četiriju ulica u Vetovu, Zagrebačke, Kutjevačke, Požeške i Ulice Stjepana Radića, prenosi pozega.eu.

Suzuki dubrovačkih registarskih oznaka kretao iz pravca Jakšića prema Vetovu i dolaskom na raskrižje Zagrebačke, Kutjevačke, Požeške ulice i Ulice Stjepana Radića oduzeo je prednost prolaska VW Sharan koji se kretao iz Kutjeva prema Kaptolu.

Od siline udarca Suzuki je odbačen na prometni znak i prevrnuo se.

- Dva muškarca i jedna žena prevezeni su u bolnicu. Navodno su u Slavoniju došli u svatove – prepričavaju mještani Vetova.

- Vozač Suzukija utrčao je u trgovinu i tražio dvije litre jogurta da popije… moguće da je bio pod utjecajem alkohola – dodaju Vetovčani.

Težina ozljeda prevezenih u bolnicu nije za sada poznata. Policija obavlja očevid nakon čega će se znati točan uzrok ove nesreće.

Pozega.eu

Pozega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:08