USKORO KREĆE SUĐENJE

HAMDIJA PRIJETIO BIVŠOJ LJUBAVNICI JER MU JE SLOMILA SRCE!? Iskaz lijepe Šibenčanke prepun je mučnih detalja

 
 Neja Markicević / CROPIX

Da se kojim slučajem Hamdija Seferović (39), pobjednik druge sezone Big Brothera, odlučio ove godine prijaviti u taj reality show, ne bi mu to pošlo za rukom s obzirom na stroga pravila produkcije.

Naime, bivši stanar BB kuće koji je osvojio simpatije publike uskoro će sjesti na optuženičku klupu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu zbog prijetnji smrću ljubavnici N. N. (43), koja mu je, dok se borio za milijun kuna te 2005. godine, u tajnosti rodila kćerkicu. Njihova turbulentna veza otad je prošla niz uspona i padova zbog kojih je intervenirala i policija, a tužiteljstvo za BB milijunaša traži godinu dana zatvora s petogodišnjim rokom kušnje. Inače, do daljnjega ostaje na snazi mjera zabrane približavanja na 200 metara markantnoj Šibenčanki, vlasnici frizerskog salona.

Pravio kaos

Mjesec dana prije nego što ga je lani u srpnju prijavila policiji, Hamdija joj je u 40-ak dana uputio 230 poziva i SMS poruka. On sve negira, a njihova 13-godišnja tajna veza dotaknula je dno 10. srpnja prošle godine kada ju je Hamdija telefonom izvrijeđao i zaprijetio: “Vidjet ćeš... Neću ti ja doći na vrata, glupačo, da me vide tvoji susjedi. Dobro ću iskombinirati način na koji ti prići bejzbol-palicom od iza po glavi, da i ne znaš tko te udario. A u tom trenutku Hamdija ‘hladi jaja’ u Americi. Kad budeš izlazila iz auta netko će te nokautirati, razbiti... a ja neću biti u Zagrebu.”

- Hamdiju sam upoznala 2003., a u ožujku 2005. rodila sam mu kćer, no kako je on u međuvremenu otišao u BB kuću, kao oca sam navela G. C. s kojim sam tada živjela izvanbračno. No i ta je veza pukla. Odselila sam se i promijenila broj telefona, ali Hamdija me našao jer nije želio prekid govoreći da nikada više neću biti slobodna. Vikao je i pravio kaos, a kad me prvi put udario, od straha sam ostala s njim u vezi - ispričala je N. N., tvrdeći da ju je Hamdija svakodnevno zvao, kontrolirao te provjeravao s kim se druži. U njezinu životu aktivno je sudjelovao zimi jer je ljeti bio poslom na moru.

- Kćeri se predstavljao kao prijatelj koji financijski pomaže. A meni je stalno prijetio da će me ubiti, politi benzinom i kiselinom, da će platiti nekim ljudima iz Bosne da me ubiju. U lipnju 2011. u mom stanu izvadio je pištolj i stavio ga na stol rekavši: ‘Svašta se događa, mogu ubiti i tebe i sebe’. A 2014. došao mi je pred salon te me autom odvezao na Borongaj i šakom udario dva puta. Kad je u stanu našao još jedan moj mobitel, rukama me uhvatio za kosu i prijetio da će me pojesti mrak. Vidjela je to naša kći pa mu je skočila na leđa i udarala ga - opisala je N. N. Iako od njihove ljubavi očito više nije ostalo ništa, N. N. je Hamdiji u srpnju 2017. rekla da ima novog dečka, na što ju je polio šalicom vruće kave i slomio drvenu stolicu na kojoj je sjedila.

Ljubomora

Priča Hamdije Seferovića, čini se da je ipak sasvim drukčija.

Naime, Tihomir Mišić, odvjetnik Hamdije Seferovića ustvrdio je da sve, što se stavlja na teret njegovom klijentu optuženom za prijetnje, nije istina.

-Mogu samo reći da su to sve neistine, da se radilo o čistom nesporazumu i da će se prava istina utvrditi na sudu tijekom postupka. Dakle, kategorički odbijamo navode da bi počinio sve ono što mu se stavlja na teret optužnicom - kazao je kratko za Jutarnji list odvjetnik Tihomir Mišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 12:13