DEMANTIJ

ISPRAVAK TEKSTA 'POLICIJA PRIJAVILA ČAK ŠEST OSOBA ZA ŠVERC ORUŽJA IZ ZEMUNIKA Otkrivena njihova imena, jedan od njih je bivši dogradonačelnik Zadra!'

Povodom članka objavljenog 21. studenog 2019. godine na web stranicama Jutarnji.hr pod naslovom 'POLICIJA PRIJAVILA ČAK ŠEST OSOBA ZA ŠVERC ORUŽJA IZ ZEMUNIKA Otkrivena njihova imena, jedan od njih je bivši dogradonačelnik Zadra!', na zahtjev za ispravkom netočne ili nepotpune informacije objavljujemo ispravak pukovnika Domagoja Nekića, zastupanog po odvjetniku Zoranu Vukušiću Bokanu, odvjetniku u Odvjetničkom društvu Vukušić Bokan i partneri d.o.o.:

U svojoj medijskoj objavi: „ POLICIJA PRIJAVILA ČAK ŠEST OSOBA ZA ŠVERC ORUŽJA IZ ZEMUNIKA Otkrivena njihova imena, jedan od njih je bivši dogradonačelnik Zadra!.“ je na internetskom portalu/internet stranicama: https://www.jutarnji.hr, dana 21. studenog 2019. godine za Domagoja Nekića, Zadar izneseno da bi se isti ogriješio o zakon i pravila svoje službe. Ovim putem Domagoj Nekić, Zadar traži od navedenog medija objavu, sukladno Zakonu o medijima, da se Domagoj Nekić, Zadar nije ogriješio o zakon i pravila službe kako bi proizlazilo iz spomenute objave.

Ovaj demantij Domagoj Nekić daje kako se njegova šutnja ne bi smatrala njegovim priznanjem.“

pukovnik Domagoj Nekić, Zadar

po pumoćniku: Zoran Vukušić Bokan, odvjetnik u:

Odvjetničko društvo Vukušić Bokan i partneri d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:16