IZNUDA

ISTARSKA POLICIJA UHITILA MUŠKARCA (57) Ženu (30) iskorištavao za prostituciju i uzimao joj zaradu, a kad je odlučila prestati, počele su ucjene

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.10.2019. u 13:10

Pula, 191111.
Ubojstvo vlastitog djeteta i samoubojstvo u Vodnjanu u Smareglievoj ulici. Pinzan Mauro ubio je sina Samuela (5) te potom sebe. Samuel je bio rastavljen od svoje zene koja zivi u Liznjanu a djecak je trebao provesti vikend kod njega. Na fotografiji uvidjaj ispred kuce.
Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Srećko Niketić / CROPIX / CROPIX

Ilustracija

 

Istarska policija objavila je da je uhitila 57-godišnjaka kojeg sumnjiče za organiziranje prostitucije i iznudu žene koja je pružala te usluge.

Monstrum je iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njen odnos zavisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu.

Muškarac je i sam koristio spolne usluge te žene. Za to joj je plaćao, no uzimao je dio njezine zarade. Kada se ona pokušala oduprijeti i prestati s prostitucijom za njega i druge, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati.

Istarska policija javlja da je od nje tražio novac ili da mu nastavi pružati spolne usluge. Rekao je da će u suprotnom objaviti njezine eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja, dodaje se u priopćenju istarske policije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo