TRAŽE SE

Jedan Hrvat nestao u Njemačkoj, drugi u Italiji: ‘Ako ste ih vidjeli, obavijestite policiju‘

Hrvatska policija s kolegama iz Njemačke i Italije traga za Riječaninom Renatom Katom (22) i Zagrepčaninom Markom Cerovcem

Renato Kata i Marko Cerovac

 Nestali.hr

Dvojica Hrvata nestala su u inozemstvu, a hrvatska policija s kolegama iz Njemačke i Italije traga za njima.

Od 16. kolovoza gubi se svaki trag 22-godišnjem Riječaninu Renatu Katu. Riječ je o mladiću visokom 189 centimetara kestenjaste kose i smeđih očiju, a nestao je u njemačkom Heinsbergu. U vrijeme odlaska u nepoznato bio je odjeven u crnu polo majicu, crne traperice i crne platnene tenisice.

image

Renato Kata

Nestali.hr

Identičnu dramu proživljava i obitelj 38-godišnjeg Zagrepčanina Marka Cerovca smeđe kose i plavih očiju, koji je, prema navodima prijave policiji, nestao između 20. i 26. kolovoza u Riminiju. U vrijeme nestanka na talijanskoj rivijeri bio je odjeven u crnu kratku majicu, plave traperice i bijele tenisice, a na podlaktici ima tetovažu dvije ribe te ožiljak kod uha.

image

Marko Cerovac

Nestali.hr

Apeli riječke i zagrebačke policije su jasni: "Ukoliko ste vidjeli ove osobe ili posjedujete informacije o nestalim osobama, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Informacije možete dostaviti i putem stranice nestali.gov.hr".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:35