MOŽE LI GORE?

KAKVA NESREĆA! Žena (24) sletjela u kanal i teže ozlijeđena, a onda joj muža (29) koji je čekao završetak očevida udario drugi vozač

 Tomislav Krišto / EPH

Supružnici iz Vođinaca, žena u dobi od 24 i njezin 29-godišnji suprug teško su ozlijeđeni u dvjema odvojenim prometnim nesrećama koje su se dogodile na istome mjestu u subotu ujutro.

Prvo je naime žena, upravljajući Hyundaijem iz smjera Starih Mikanovaca u smjeru Đurđanaca, uslijed neprilagođene brzine kretanja, a s obzirom na gustu maglu, oko 5,50 sati sletjela vozilom u odvodni kanal. Zadobila je pri tome teže ozljede.

I dok je policija obavljala svoj očevid, čiji je završetak čekao suprug stradale vozačice iz smjera St. Mikanovaca naišao je 28-godišnjak iz tog sela. Ni on nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti i gustoj magli te je sa svojim VW Passatom udario u 29-godišnjaka koji je stajao pokraj ceste, pri čemu je i on teže ozlijeđen.

Vozač Passata, unatoč svjetlosnoj signalizaciji, osim u čovjeka udario je još i u policijski automobil te osobno vozilo Kia Karnival, koje je bilo parkirano pokraj ceste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 21:33