TRAŽE SE NESAVJESNI VOZAČI

MLADIĆI SKORO POGAZILI OBITELJ S DJETETOM PA POBJEGLI S MJESTA NESREĆE Vozili su kao divljaci, udarili u parkirani auto pa zamalo pomeli obitelj

Ilustracija
 Nikolina Vukovic Stipanicev / Ilustracija / CROPIX

Citroen Saxo bordo crvene boje u ponedjeljak je oko 13 sati na Lungomare u Puli zbog neprilagođene brzine gotovo usmrtio pješaka Nikolu Kajzogaja, njegovu suprugu te petomjesečnu bebu u kolicima, piše Glas Istre.

Vozač je prvo udario Kajzogajevu bijelu Seat Ibizu, propisno parkiranu svega 150 metara od Gortanove uvale u Puli, a potom je pobjegao s mjesta nesreće. Niti on ni supruga od šoka nisu zapamtili registarske tablice. Sjećaju se samo da je zbog udarca u njihovo vozilo Citroen imao oštećenu lijevu stranu te da su njime upravljala dvojica mladića.

- Vozio je kao divljak i doslovno preletio preko hupsera. Zanijelo ga je i izgubio je kontrolu. Sklonili smo se kad je automobil krenuo na nas. Nije se zaustavio, već je samo produžio naprijed. Bili smo u potpunom šoku. Zvao sam policiju, ali još uvijek ne znaju tko je upravljao vozilom - rekao je Nikola za Glas Istre. Nepoznatom je počinitelju, govori Nikola, ispao branik.

Možda će ga pronaći po serijskom broju, no traže se svjedoci nesreće. Zasad mu se javila samo jedna gospođa koja je sve vidjela, ali isto nije zapamtila registraciju. Fotografije s mjesta nesreće objavio je na Facebook stranici Istarski oglasnik te se nada da će se javiti netko s više informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:08