PREVRNUTI ČAMAC

NASTAVLJENA POTRAGA ZA NESTALIM MALOLJETNIKOM NA RIJECI KRKI Stigli i ronioci Antiterorističke jedinice Lučko

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2018. u 10:54

Visovacko jezero, 260318.
I drugi dan traje potraga za nestalim maloljetnikom kod otoka Visovac na rijeki Krki.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

U utorak ujutro nastavljena je intenzivna potraga za 16-godišnjim F.S. iz Laškovice, koji je nestao u subotu predvečer nakon prevrtanja čamca u rijeci Krki kod otočiča Visovac u Nacionalnom parku Krka.

Tijekom dana pretraživat će se šire područje oko otoka Visovca prema Skradinskom buku. Uz policijske službenike kriminalističke i temeljne policije, te brod Pomorske policije, u potrazi su uključeni pripadnici Ministarstva obrane sa svojim brodom koji će sonarom pretraživati podvodno područje.

U podvodnom dijelu potrage i dalje su uključeni ronioci Specijalne policije Split, ronioci HGSS-a, a pridružili su im se i ronioci Antiterorističke jedinice Lučko. Obale rijeke Krke pretražuju terenski djelatnici HGSS-a s brodom, dronom i psima, pripadnici DVD-ova Dubravice i Skradine te djelatnici Nacionalnog parka Krka sa svoja dva broda.

S obzirom da rad svih službi na terenu koordinira šibenska policija, za svako sudjelovanje u potrazi nužno se obratiti policijskim službenicima, poručili su PU šibensko-kninske.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo