DVIJE NESREĆE

Nesreća kod Siska: Zaobilazeći prometnu nesreću usmrtio biciklista

Zagrepčanin je udario biciklista koji je, kažu očevici nekoliko trenutka prije nego što su oboje stradali, razgovarao sa ženom koja je također nastradala u nesreći
 Mate Piškor/Cropix

Teška nesreća u Stupnu kod Siska: Poginuo 81-godišnji biciklist

SISAK - Teška prometna nesreća, u kojoj je jedan osoba poginula, a druga teško ozlijeđena dogodila se u srijedu 24. studenoga u 17 sati u mjestu Stupno nedaleko od Siska, na cesti Sisak-Zagreb. U nesreći je poginuo 81-godišnji Vladimir H. iz Jazvenika.

Na njega je svojim osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka naletio 74-godišnji vozač i na mjestu ga usmrtio. Kako je utvrđeno najprije je jedno vozilo sisačkih registarskih oznaka udarilo stariju žensku osobu koja je bila na cesti.

U namjeri da zaobiđe nesreću, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru Zagreba, počeo je zaobilaziti vozilo koje je udarilo ženu. No, pri tome je udario biciklista koji je, kažu očevici nekoliko trenutka prije nego što su oboje stradali, razgovarao sa ženom koja je također nastradala u nesreći.

Žena je s teškim tjelesnim ozljedama kolima hitne medicinske pomoći prevezena u sisačku bolnicu, dok je stari biciklist ostao mrtav pod kotačima automobila. Zbog ove nesreće za sav promet vrlo prometna državna cesta Sisak-Zagreb bila je zatvorena više od dva sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:48