NESREĆA

OTKRIVENO TKO JE SKRIVIO SUDAR NA JEDNOJ OD NAJZAGUŠENIJIH ZAGREBAČKIH PROMETNICA Bankar Kijom prošao kroz crveno i zabio se u taksi

 čitatelj

Policijski očevid na križanju zagrebačke Zavrtnice s Ulicom kneza Branimira pokazao je da je bankar Silvio M. (37), vozač Kije Ceed zadarskih oznaka, skrivio prometnu nesreću u utorak oko 17.45 sati prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu.

Naime, on je vozio ulicom Zavrtnica te je dolaskom do raskrižja ušao u isto dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo. U tom je trenutku na njegovu desnu bočnu stranu naletjela Dacia Logan koju je vozio 55-godišnji taksist Cammea i koji je, navodi se u policijskom priopćenju, ušao u raskrižje na zeleno svjetlo. Na mjesto nesreće ubrzo je pristigla policija te Hitna pomoć, koja je 51-godišnju suputnicu iz Kije odvezla u KBC Zagreb, gdje su joj, doznajemo, utvrđene teške ozljede.

Preventivno je liječničku pomoć potražio i sam taksist jer mu je, kako su nam ispričali svjedoci, od otvaranja zračnog jastuka bilo natučeno lice. U taksiju, inače, nije bilo putnika. Materijalna šteta nakon očevida procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a postoje li snimke nadzornih kamera na okolnim zgradama te na samom raskrižju koje su zabilježile sudar, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:09