UHIĆENI

PALI DILERI U SPLITU I TROGIRU Policija kod dvojice muškaraca pronašla razne vrste droge i digitalne vage za precizno mjerenje

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.12.2019. u 10:41

Sibenik, 290115.
Policijska uprava Sibensko-kninska.
Na danasnjoj konferenciji za medije djelatnici PU Sibensko -kninske izlozili su novac te marihuanu i heroin ukupne vrijednosti oko 500 tisuca kuna, koje su zaplijenili u nedavnoj policijskoj akciji.
Na konferenciji je govorio nacelnik PU Ivica Kostanic.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipanbičev / CROPIX

Ilustracija

Dvojica muškaraca uhićena su u Splitu i Trogiru nakon što je policija kod njih pronašla razne vrste droge i digitalne vage za precizno mjerenje, doznaje se u četvrtak u policiji.

Služba kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Tako su u srijedu prilikom pretrage stana 23- godišnjaka na području Splita pronašli su 52,8 grama hašiša, 28,2 grama amfetamina, 9,8 grama kokaina, 3,4 grama marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Istoga dana je obavljena i pretraga stana 34-godišnjaka na području Trogira, te je tom prilikom pronađeno 216,3 grama amfetamina i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Tijekom dana policija će 34-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovesti pritvorskom nadzorniku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo