UHIĆENI

PALI DILERI U SPLITU I TROGIRU Policija kod dvojice muškaraca pronašla razne vrste droge i digitalne vage za precizno mjerenje

Ilustracija
 Nikša Stipanbičev / CROPIX

Dvojica muškaraca uhićena su u Splitu i Trogiru nakon što je policija kod njih pronašla razne vrste droge i digitalne vage za precizno mjerenje, doznaje se u četvrtak u policiji.

Služba kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Tako su u srijedu prilikom pretrage stana 23- godišnjaka na području Splita pronašli su 52,8 grama hašiša, 28,2 grama amfetamina, 9,8 grama kokaina, 3,4 grama marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Istoga dana je obavljena i pretraga stana 34-godišnjaka na području Trogira, te je tom prilikom pronađeno 216,3 grama amfetamina i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Tijekom dana policija će 34-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovesti pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:27