RODITELJSKI NEMAR?

POLICIJA RASVIJETLILA OKOLNOSTI STRAŠNE TRAGEDIJE KOD VARAŽDINA Otkriveni detalji tragičnog utapanja dvoje djece

Varazdin, 020516.U romskom nanaselju u mjestu Donje Vratno nesretnim je slucajem stradalo dvoje djece starosti dvije i tri godine. Prema rijecima okupljenih Roma djeca su se utopila u jami punoj vode.Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX

Strašna tragedija u mjestu Donje Vratno u kojoj se utopilo dvoje djece starosti 2 i 3 godine posljedica je nepažnje roditeljskog nemara i nepažnje.

Jučer su oko 17 sati na poprište nesrće izašli djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnik kod djece konstatirao smrt.

Na mjestu događaja očevid je obavila zamjenica Županijske državne odvjetnice u suradnji sa policijskim službenicima, te je utvrđeno da su se djeca igrala bez nadzora iza obiteljske kuće i upala u nezaštićenu jamu u kojoj se nalazila veća količina vode, te su smrtno stradali.

Po nalogu zamjenice Županijske državne odvjetnice tijela su prevezena u Opću bolnicu Varaždin gdje će se obaviti medicinska obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:36