NAPRAVILI KRIVI KORAK

Poljski turisti pretučeni u Biogradu jer su hodali sredinom ceste

Od petnaestak napadnutih poljskih turista dvojica su zavšila u bolnici, jedan s lakšim, drugi s težim ozljedama, a na liječenju je i jedan Biograđanin koji je u tučnjavi izvukao deblji kraj

BIOGRAD - Petnaestak poljskih turista napadnuto je u nedjelju u Biogradu nakon što se nisu htjeli skloniti sa ceste po kojoj su dvojica Biograđana prolazila auotmobilom.

Nakon tučnjave u Općoj bolnici u Zadru konstatirano da je poljski državljanin M.S.K.(18) lakše ozlijeđen dok je drugi Poljak B.A.(18) zadobio teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno i da je i 21-godišnjak s biogradskog područja također ozlijeđen, no njegove ozljede još nisu okvalificirane.

Vozeći se u osobnom vozilu ulicom Mihe Pracata, 21-godišnjak i 22-godišnjak s biogradskog područja u nedjelju oko 22.30 sati naišli su na grupu od petnaestak poljskih državljana koji su hodali po sredini ceste i odbili se skloniti, nakon čega je došlo do tučnjave.

U tijeku je kriminalistička obrada kako bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima je došlo do fizičkog obračuna kao i počinitelji ovih kaznenih djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:09