PAO DILER IZ LABINA

Pula: Policija zaplijenila 5,42 kilograma marihuane vrijedne 350 tisuća kuna

Pula, 270910.U PU Istarskoj na press konferenciji prikazana je zapljenjih 5,4 kg marihuane koja je oduzeta M.J. (25) iz Labina. Na press konferenciji su bili glasnogovornica Istarske policije Natasa Rogic Jukopila i nacelnik odjela organiziranog kriminaliteta Goran Strniscak.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

PULA - Djelatnici Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske u suradnji s labinskom policijom, zaplijenili su 5,42 kilograma opojne droge marihuane, što je njihova ovogodišnja najveća zaplijena ove vrste droge.

Do tako uspješnog „plijena“ vrijednog 350 000 kuna, koliko su ulične cijene preprodaje marihuane, došli su kriminalističkom obradom nad M. J. ( 25) iz Labina, koji je policiji već poznat po imovinskim kaznenim djelima, kao i po zlouporabi opojnih droga.

Pretresom njegova stana u Labinu, policija je pronašla 3,85 kilograma marihuane, dok je u šumi na području naselja Presika, pretragom terena pronađen ruksak s 26 paketa omotana selotejpom, prozirni PVC smotuljak, ukupno „teških“ 1,67 kilograma marihuane, te digitalna vaga.

M. J. je uhićen u četvrtak u 16,45 sati, a dan kasnije u 19,30 sati prepraćen istražnom sucu Županijskog suda u Puli, uz kaznenu prijavu zlouporabe droge. Istraga se i dalje nastavlja, pa stoga načelnik Odjela organiziranog kriminaliteta PUI Goran Strnišćak nije htio otkriti, je li uhićeni dio međunarodnog lanca krijumčara drogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:46