HOROR

REZULTAT OČEVIDA STRAVIČNE NESREĆE KOD NOVE GRADIŠKE 18-godišnji vozač i trudna suputnica bez vezanog pojasa proklizali na mokroj cesti

 RadioNG.hr

Do prometne nesreće u kojoj su u utorak oko 18 sati u Kovačevcu kod Nove Gradiške ozlijeđene dvije osobe došlo je jer 18-godišnjak, upravljajući teretnim automobilom, nije prilagodio brzinu kretanja mokrom kolniku uslijed čega je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, vozilom prešao na suprotni prometni trak, sletio u kanal, udario u betonski most, te se prevrnuo na krov.

Policija je to utvrdila očevidom i protiv 18-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

18-godišnji vozač i 17-godišnja putnica su teško ozlijeđeni u ovoj prometnoj nesreći te su prevezeni u OB „Nova Gradiška“. Radio Nova Gradiška javio je da je putnica trudna, i da su oboje, prema riječima očevidaca, od siline udarca izletjeli iz kombija.

RadioNG.hr

U ovoj prometnoj nesreći, vozač i putnica za vrijeme vožnje nisu koristili sigurnosni pojas. Tim povodom, PU brodsko-posavska apelirala je na sve sudionike u cestovnom prometu ukoliko se nađu u automobilu u svojstvu vozača ili putnika da koriste sigurnosni pojas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:40