NIJE MU BILO SPASA

SRPSKI MEDIJI POSJETILI RODNO MJESTO TRAGIČNOG UTOPLJENIKA U PULI 'Otišao je na obiteljski odmor, a vratit će se u kovčegu. Bio je odličan plivač'

Četrdesetogodišnjak iz Srbije podlegao je jučer ozljedama u pulskoj bolnici koje je zadobio spašavajući dan ranije svog 12-godišnjeg sina.

U teškom stanju prevezen je u bolnicu, bez svijesti i izranjavan od udaraca o stijene. Dječak je stabilno, ali i dalje u šoku.

Srpski list Večernje novosti otkrivaju kako je riječ o Igoru Živanoviću iz Šimanovaca u Vojvodini.

Pišu kako je obitelj Živanović u Pulu išla na ljetovanje.

U rodnoj kući Igora Živanovića u Šimanovcima slomljeni otac Rade primao je izraze sućuti. Nekoliko prijatelja nastradalog okupilo se jučer kako bi ocu pružili podršku i zajedno se prisjetili zajedničkih trenutaka. Susjedi iz ulice još ne vjeruju da Igora nema.

- Otišao je na obiteljski odmor, a vratit će se u kovčegu. Oči su mi natečene od plakanja. Velika je ovo nesreća. Pa nekoliko nas je tog momka odgojilo - rekao nam je obiteljski prijatelj i susjed, koji je sa skupinom ljudi ispred lokalnog dućana pričao baš o nesreći.

Za hrabrog oca, koji je pohrlio u nemirno more da spasi jedinca Nikolu, svi imaju samo riječi hvale. Fin, vrijedan, sretno oženjen. Radio je u tvornici kotlova "Termomont". Na godišnji odmor otišao je sa suprugom Anom, sinom Nikolom i majkom Dragicom.

- Bili smo uvjereni da će se izvući - kaže nam njegov višegodišnji prijatelj.

- Ne znamo sve detalje nesreće, ali rečeno nam je da je zajedno sa sinom plivao prema obali. Liječnici su ga držali u umjetnoj komi i danas oko 13 sati javili su nam da ga nema. Ne možemo nikako prihvatiti tu vijest. On je bio odličan plivač i čudimo se kako su ga valovi uspjeli savladati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:00