OBITELJSKO NASILJE

STRAVA KRAJ VARAŽDINA Pomahnitali muškarac prvo htio ubiti svoju ženu koja ga je ostavila, pa smaknuo punicu, na kraju ustrijelio sebe

Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

VARAŽDIN - Stravičan slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u nedjelju navečer u mjestu Slivarsko kraj Donje Voće u Varaždinskoj županiji. Muškarac (59) je hicima iz pištolja ubio majku svoje supruge (60) te nakon toga počinio samoubojstvo.

Spomenuti je muškarac u nedjelju navečer oko 20 sati došao u obiteljsku kuću u vlasništvu spomenute žene (60) u kojoj se u tom trenutku nalazila i njegova supruga (41) koja je već duže vrijeme živjela s majkom nakon što je odlučila napustiti supruga. Muškarac ih je obje verbalno napao te im u jednom trenutku počeo prijetiti pištoljem. Njegova supruga je zatim, u strahu za svoj život, pobjegla iz kuće, a njezin je suprug za njom ispalio jedan hitac iz pištolja koji je na sreću promašio svoju metu. Pomahnitali muškarac zatim se vratio u kuću i nastavio verbalno napadati majku svoje supruge te je na kraju ispalio hitac iz pištolja u nju i na mjestu je usmrtio. Nakon toga je istim pištoljem počinio samoubojstvo.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac (59) je bio sklon konzumiranju alkohola, a njegova ga je supruga napustila početkom godine zbog maltretiranja te se preselila majci u Slivarsko. U varaždinskoj policiji nisu mogli ni potvrditi ni demantirati da su muškarca evidentirali zbog obiteljskog nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:43