VATROGASCI U AKCIJI

STRAVIČAN PRIZOR KRAJ POŽEGE Veliki požar progutao nekoliko objekata, krovište se urušavalo, a vlasnik uz pomoć susjeda izvlačio stoku iz buktinje!

 
 pozega.eu

POŽEGA / KAPTOL - Borbu s vatrenom buktinjom u Kaptolu pokraj Požege vodili su članovi triju vatrogasnih društava, DVD Kaptol, Jakšić i Velika. Iz još neutvrđenih razloga došlo je do nešto prije 17 sati do požara staje koja se proširila i na susjedne objekte.

pozega.eu

pozega.eu

Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara koji je bilo velika opasnost. U zadnji trenutak spašene su životinje koje su se nalazile u staji.

Požega.eu piše da je 65-godišnji vlasnik uz pomoć obitelji i susjeda koji su priskočili u pomoć izvodio krave i teliće iz opožarene zgrade, koju su odvodili od požara. Za sada se, pošto je ubrzo došlo do urušavanja krovišta staje, ne zna sa sigurnošću jeli sva stoka spašena. Nitko od osoba nije stradao.

pozega.eu

pozega.eu

Glasnogovornica PU Požeško-slavonske Nikolina Janković, na mjesta događanja potvrdila je da nije bilo stradalih osoba na ovom velikom požaru. Požar su još u 17,30 sati vatrogasci gasili, a očevidom će se utvrditi uzrok požara i da li je bilo stradale stoke zaostale u požaru.

pozega.eu

pozega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 02:42