KOBNI SUDAR

STRAVIČNA NESREĆA NA PAGU Dvojica muškaraca do neprepoznatljivosti izgorjela u automobilu, auto prvo udario u ogradu i stup pa odmah planuo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2019. u 09:55

Zagreb, 071118.
Prisavlje.
Automobil marke Mercedes zapaljen je u ulici Prisavlje. Policijski ocevid je u tijeku.
Na fotografiji: izgoreni automobil.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

 

U centru Novalje kasno sinoć došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, koje su, prema još nepotvrđenim informacijama, iz Rijeke, piše Novi list.

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele.

Očevid je na Pagu još u tijeku, a automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Još nije obavljena ni službena identifikacija žrtava.

- Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na upit Novog lista iz Policijske uprave Ličko - senjske.

Svjedoci tvrde da je  nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji  nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata.

- Još uvijek nije poznato tko su osobe koje su smrtno stradale, jer su im tijela u potpunosti karbonizirana. Više ćemo znati nakon obdukcije, izjavila je glasnogovornica PU ličko senjske Maja Brozičević, prenosi zadarski.hr

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo