NESREĆA

FOTO: PRIZORI UŽASA S AUTOCESTE A3 NAKON TEŠKOG SUDARA AUTOBUSA I KAMIONA KOD OKUČANA Poginuo vozač teretnjaka, u autobusu ozlijeđeno 8 putnika

U sudaru kamiona i autobusa koji se dogodio u nedjelju na autocesti A3 između Novske i Okučana poginuo je vozač kamiona, a  osam putnika je odvezeno u novogradišku bolnicu, gdje je dvoje zadržano na liječenju
 Infobijeljina.com

Na 140. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvora Okučani i čvora Novska u smjeru Bregane, u nedjelju oko 12,30 sati došlo je do teškog sudara autobusa i kamiona.

Prometna nesreća dogodila se na dijelu autoceste gdje je promet tekao usporeno zbog još jedne prometne nesreće koja se dogodila nešto ranije.

Prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula, navodno vozač kamiona, a osam putnika iz autobusa BH oznaka je ozlijeđeno. Na teren je stiglo i više ekipa Hitne pomoći.

Portal Info Bijeljina javlja da je autobus u vlasništvu prijevoznika iz Bijeljine, a uz dozvolu uredništva spomenutog portala prenosimo i nekoliko fotografija s mjesta nesreće. Bus je, kako se doznaje, vozio na liniji Bijeljina-Frankfurt.

Infobijeljina.com
Infobijeljina.com

Kamion koji je, prema riječima očevidaca sustigao i udario u autobus, završio je pored ceste.

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa. Jedna osoba ima teške tjelesne ozljede, a jedna je zadržana na promatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je za Hinu ravnatelj novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svjedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mjestu prethodne nesreće.

U autobusu su prema Njemačkoj putovali radnici iz BiH.

JVP Nova Gradiška

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:28