TEŠKA NESREĆA

FOTO: NOVI DETALJI O HORORU NA AUTOCESTI A3 Nakon silovitog udara u autobus poginuo vozač kamiona, osam putnika ozlijeđeno

 
 Infobijeljina.com

U sudaru teretnog kamiona i putničkog autobusa koja se danas oko 12.35 sati dogodila na 140. kilometru autoceste A3, između čvorova Okučani i Novska, smrtno je stradao 46-godišnji vozač kamiona iz Makedonije, dok je osam putnika iz autobusa zbog ozljeda prevezeno u Opću bolnicu u Novoj Gradiški.

Riječ je, barem prema prvim informacijama, samo o lakšim ozljedama te nitko od putnika nije životno ugrožen.

Nesreća se dogodila kada se kamion makedonskih registracija, kojim je upravljao spomenuti 46-godišnjak, zabio u stražnji kraj autobusa BiH tablica, a oba vozila kretala su se autocestom u smjeru zapada.

Od udara u stražnji kraj velikog autobusa koji je vozio na relaciji Bijeljina - Frankfurt vozač kamiona je na mjesto poginuo te je kamion odbačen na livadu pokraj ceste.

Prema neslužbenim informacijama nesreća se dogodila na dijelu ceste na kojem je jedan trak bio zatvoren zbog manje prometne nesreće te je vozač autobusa morao usporiti kako bi zaobišao mjesto nesreće. Međutim, tada je na njegov stražnji kraj prevelikom brzinom naletio kamion iz Makedonije.

Infobijeljina.com

Na mjesto nesreće odmah su upućene vatrogasne ekipe iz Nove Gradiške i Novske te nekoliko vozila hitne pomoći. Nedugo nakon nesreće autoprijevoznik u čijem je vlasništvu autobus poslao je zamjenski autobus kako bi putnici mogli nastaviti put u Frankfurt.

Zbog očevida na mjestu nesreće, prema informacijama Hrvatskog autokluba, stvorila se kolona duga četiri kilometra.

JVP Nova Gradiška

Infobijeljina.com

Fotografije preuzete s portala Info Bijeljina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:53