NESREĆA U SPLITU

SUMNJE SU BILE OPRAVDANE, VOZAČ KOJI JE OBORIO MATURANTICU BIO JE POD UTJECAJEM DROGA Uzeo kokain i amfetamine, pregazio djevojku i pobjegao

Rasa, Pula, 240616. U prometnoj nesreci koja se oko 20.15 sati dogodila u naselju Stanisovi, u sastavu opcine Rasa, poginula je jedna osoba. Na teren je izasla zamjenica ZDO, a cesta je zbog ocevida bila zatvorena puna 4 sata. Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolic / HANZA MEDIA

Ilustracija

Muškarac koji je u ponedjeljak u Gundulićevoj ulici u Splitu oborio 17-godišnju pješakinju vozio je pod utjecajem narkotika, doznaje Slobodna Dalmacija od splitske policije.

Utvrđeno je kako je 40-godišnjak uzeo kokain i amfetamine, a podsjećamo kako je policiji od prije poznat po korištenju droge - ove je godine već dva puta uhićen u posjedu manjih količina marihuane.

Zbog svega navedenog, Državno odvjetništvo zatražilo je određivanje istražnog zatvora, kako ne bi ponovio kazneno djelo. Položaj mu dodatno otežava činjenica da je pobjegao s mjesta nesreće i da je djevojka zadobila teške tjelesne ozljede.

Sada mu prijeti kazna i do osam godina zatvora.

ELIPSO

Izdvajamo