TUČNJAVA

SVEOPĆA MAKLJAŽA U TRIBUNJU Zbog psa se potuklo čak sedam osoba, vlasnik teško ozlijeđen jer mu je pas zalutao u neograđeno dvorište...

 Profimedia, Mavrixphoto

Jedan jedini pas bio je povod da u Tribunju u večernjim satima dođe do sveopće tučnjave u kojoj je sudjelovalo čak sedam muškaraca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u Policijskoj postaji Vodice, epilog je, kako doznajemo, da je 54-godišnji muškarac osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 62-godišnjaku, inače, vlasniku ovog psa.

Nesporazumi su započeli kad je pas ušao u neograđeno dvorište u vlasništvu 50-godišnjaka iz Tribunju. Potom je došlo do međusobnog verbalnog i fizičkog sukoba u koji se uključilo sedam osoba.

U sveopćem metežu najgore je prošao vlasnik psa, kojeg je 54-godišnjak opalio nekoliko puta šakom u glavu. Protiv svih sedam sudionika sukoba, policija je podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv osumnjičenog 54-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnog odvjetništva zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:16