NOĆ I JUTRO

TROJE MRTVIH NA HRVATSKIM CESTAMA Jedan vozač probio živicu i udario u kuću, drugi se sudario s motociklom

 Marko Todorov / CROPIX;

KRIŽEVCI, KARLOVAC - Na križevačkom području u srijedu navečer u dvije su nesreće poginula dvojica vozača - motociklist i vozač automobila, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Od teških ozljeda koje je zadobio u slijetanju mopedom u odvodni kanal, gdje je udario u betonski most, u koprivničkoj je bolnici umro 58-godišnjak. Nesreća se dogodila oko 22,15 sati u Ruševcu, gdje je vozač upavljao neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim mopedom, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige na glavi,

U sudaru dvaju automobila u križevačkoj Ulici Ivana Lepušića oko 19,25 sati poginuo je 73-godišnji vozač automobila belgijskih registracija. On je iz neutvrđenih razloga vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, gdje se sudario s automobilom križevačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera dolazila 55-godišnja vozačica, koja je lakše ozlijeđena.

U drugoj tragičnoj prometnoj nesreći, vozač osobnog automobila poginuo je u četvrtak ujutro u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Prema prvim policijskim informacijama, vozač je Karlovčanin koji je izgubio kontrolu nad automobilom, probio živicu i zaletio se u kuću u Supilovoj ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:04