OBITELJSKE DRAME

IDENTIČNE TRAGEDIJE U KARLOVCU I KRUŠEVU Muškarci ubili supruge pa pokušali presuditi i sebi

Suprug je svoju supružnicu zatočio u kući te prijetio ubojstvom, pokušali su intervenirati i susjedi
 Robert Fajt / CROPIX

Obiteljska svađa u karlovačkoj četvrti Drežnik završena je tragično. Policija je u kući pronašla mrtvu ženu i teško ranjenog muškarca. Pucnjava se dogodila oko 17.20

Kaportal neslužbeno saznaje da se radi o obiteljskoj tragediji u kojoj je 50-ak godišnjak ubio suprugu pa pokušao presuditi sebi. Tome je prethodila prava drama tijekom koje je intervenirala specijalna policija.

Suprug je svoju supružnicu zatočio u kući te prijetio ubojstvom, pokušali su intervenirati susjedi, no dogodilo se najgore, piše kaportal .

(Foto: Robert Fajt / CROPIX)

Doznajemo da je muškarac preživio rane koje si je nanio vatrenim oružjem, da se trenutno nalazi u Općoj bolnici Karlovac, gdje se liječnički tim bori za njegov život.

Očevid vodi županijska državna odvjetnica Gordana Križanić, ali u kratkoj izjavi za Hinu nije mogla potvrditi je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu bračnog para Matan, kako kažu susjedi.

(Foto: Robert Fajt / CROPIX)

"Još nismo ušli u kuću. Priprema se očevid, a vjerujem da ću prvu informaciju medijima o događaju moći dati najranije za nekoliko sati", rekla je državna odvjetnica.

Identična drama i u Kruševu: Ubio supruga, pa puca sebi u prsa!

U mjestu Kruševo se u ponedjeljak poslijepodne dogodilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva – prema prvim informacijama, muškarac (52) je ubio svoju suprugu (49), te je potom pucao sebi u prsa i teško se ozlijedio, piše zadarski.hr.

Policija je dojavu od mještana dobila u 17,40 sati, te je dolaskom u obiteljsku kuću u Kruševu zatekla mrtvu ženu, pored čijeg tijela je ležao teško ranjeni muškarac. On je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u zadarsku bolnicu, gdje je operiran. Ima teške ozljede prsnog koša.

Za 49-godišnjakinju nije bilo pomoći, ona je preminula od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem.

U Kruševu je u tijeku policijski očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:34