NA AUTOCESTI A3

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI POKRAJ SLAVONSKOG BRODA POGINULE DVIJE OSOBE 'Vozilo njemačkih registracija sletjelo s ceste i potpuno izgorjelo'

 
 Danijel Soldo / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju popodne na A3 kod Slavonskog Broda, gdje je s autoceste sletjelo vozilo stranih registracije, poginule su dvije osobe, objavila je policija, a prenosi SBplus.

Iz PU brodsko-posavske su nešto ranije dali izjavu za medije na mjestu nesreće.

- Dojavu o nesreći na autocesti Bregana - Lipovac zaprimili smo oko 15 sati. Policijski službenici su odmah izašli na mjesto nesreće gdje su utvrdili da je došlo do slijetanja vozila s kolnika u šikaru. Nakon njih odmah su stigli i vatrogasci, a na licu mjesta je i županijska državna odvjetnica. Vozilo njemačkih registracija u potpunosti je izgorjelo - rekao je Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću PU Brodsko-posavske.

- Na mjesto događaja doći će i mrtvozornik koji će utvrditi čiji su državljani bili u automobilu i dalje slijedi identifikacija stradalih osoba - rekao je Šimić koji nije mogao potvrditi koji je bio uzrok požara.

Policajci s velikim iskustava rada na očevidima kažu da ovako strašnu nesreću još dugo nisu vidjeli, prenosi portal SBplus.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća pokraj Slavonskog Broda

Jednako kao i policija, i vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati i požar su u međuvremenu ugasili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:26