DIM U SVOJOJ KUĆI

Ugledala se na Nancy Botwin iz serije 'Trava': Varaždinka (56) zasadila i održavala plantažu marihuane

    AUTOR:
    • Luka Špac

  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2012. u 14:15

Danijel Soldo/CROPIX

VARAŽDIN - Jedna 56-godišnja žena iz okolice Varaždina očito je previše gledala američku TV seriju „Trava“ i ugledala se na glavnu junakinju te serije koju je utjelovila Mary-Louise Parker pa je odlučila u svojoj kući zasaditi plantažu indijske konoplje.

U TV seriji „Weeds“ samohrana majka iz predgrađa Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) nakon smrti muža odluči postati dilerica marihuane kako bi namaknula dodatan novac za sebe i svoja dva sina. Serija je postala izuzetno popularna u cijelom svijetu i doživjela je čak osam sezona, a očito je bila jedna od omiljenih serija i 56-godišnjoj ženi iz okolice Varaždina koja se ugledala na glavnu junakinju filma i odlučila u svojoj kući zasaditi plantažu indijske konoplje. U svojoj kući u široj okolici Varaždina, žena je naime zasadila i uredno održavala 11 stabiljki indijske konoplje.

No, njezin ilegalni poduzetnički poduhvat propao je kad su na njena vrata pokucali policajci. Žena im je dragovoljno predala svoje „poljoprivredne“ proizvode koji su joj oduzeti i poslani na analizu u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja, a protiv nje će biti podnesena kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga.

Izdvajamo