OBITELJSKO NASILJE

Uhićeni muž i žena koji su ukućanima prijetili smrću

Pretragom njihove obiteljske kuće pronađena je i oduzeta automatska puška i 59 komada streljiva, vlasništvo oboje supružnika

TOPUSKO - Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilničkog ponašanja u obitelji policijski službenici Policijske postaje Gvozd uhitili su u četvrtak 19. studenog, supružnike s područja općine Topusko, 43-godišnjeg muškarca i 40-godišnju ženu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su od prosinca 2004. do studenog ove godine učestalo zlostavljali ukućane, prijetili im smrću, te ih vrijeđali.

Pretragom njihove obiteljske kuće, obavljenoj po nalogu Županijskog suda u Sisku, pronađena je i oduzeta automatska puška i 59 komada streljiva, vlasništvo oboje supružnika.

Uz kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari oboje će danas biti dovedeno istražnom sucu Županijskog suda u Sisku. Također je zbog počinjenog prekršaja nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari protiv oboje podnesen i optužni prijedlog po Zakonu o oružju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:33