PREBAČENA U BOLNICU

UŽAS KOD VARAŽDINA: DVOMJESEČNA BEBA OZLIJEĐENA U SUDARU Nesreću je skrivila majka (20), a dijete je sjedilo na suvozačkom mjestu!?

Ilustracija
 Emica Elvedji / CROPIX

Dvomjesečna beba, koja je bila nepropisno smještena u autosjedalici, ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se u srijedu poslijepodne dogodila u mjestu Majerje kraj Varaždina.

Prometnu nesreću skrivila je majka koja je upravljala automobilom neprilagođenom brzinom te je svojim automobilom naletjela na drugi automobil.

Iz varaždinske policije izvjestili su da je do nesreće došlo u srijedu oko 15.30 sati u Ulici Stjepana Radića u Majerju. Žena (20) je upravljala automobilom brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju na kolniku te je dolaskom do raskrižja s drugom ulicom prednjim dijelom automobila naletjela na stražnji dio automobila kojim je upravljala žena (43), a koja je svoj automobil zaustavila na kolniku zbog skretanja. Od siline udara njezin je automobil odbačen na suprotnu prometnu traku gdje je udario u bočnu stranu automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao muškarac (29).

Žena (20) koja je skrivila prometnu nesreću u svojem je automobilu prevozila dijete staro dva mjeseca. Dijete je nepropisno prevozila u autosjedalici koja je bila smještena na prednjem desnom sjedalu automobila. Naime, iako je dijete bilo vezano u autosjedalici, nije bio isključen prednji desni zračni jastuk koji se uslijed sudara aktivirao te je na taj način dijete ozlijeđeno.

Srećom, kako neslužbeno doznajemo, dijete nije zadobilo teže ozljede no s obzirom na osjetljivu dob zadržano je u bolnici. Ozljede je u prometnoj nesreći zadobila i žena (43) na čiji je automobil naletjela majka djeteta.

Protiv žene (20) bit će podnesene prekršajne prijave zbog izazivanja prometne nesreće te zbog nepropisnog prevoženja djeteta u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:42