STRAVA

UŽAS U MEĐIMURJU Jutros preminula žena koja je jučer s teškim ozljedama primljena u bolnicu: Policija uhitila 35-godišnjaka zbog sumnje na ubojstvo

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.02.2020. u 11:55

Cakovec, 060417.
U romskom naselju Piskorovec, kod Male Subotice, muskarac (1993.) ubio je zensku osobu (1957.). Detalji ce biti poznati nakon policijskog ocevida.
Na fotografiji: ocevid u romskom naselju Piskorovec.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Policija, ilustracija

 

U čakovečku bolnicu u nedjelju je primljena teško ozlijeđena 37-godišnjakinja koja je u ponedjeljak ujutro preminula, izvijestila je međimurska policija koja je uhitila mogućeg ubojicu, neslužbeno žrtvinog nevjenčanog supruga.

Glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal izjavio je Hini da je u nedjelju nešto prije 19 sati policijski operativno-komunikacijski centar zaprimio dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnima po život.

U ponedjeljak u jutarnjim satima bolnica je policiju obavijestila da je 37-godišnjakinja preminula.

Portal emedjimurje neslužbeno dozna da je preminula Violeta B., majka jedanaestero djece.

"Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva" izjavio je Gačal i dodao da se kriminalistička istraživanja nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja.

Neslužbeno se doznaje da je žena ozlijeđena u obiteljskoj kući u romskom naselju Piškorovec i da je riječ o obiteljskom nasilju. Uhićeni muškarac i preminula navodno su bili nevjenčani supružnici koji su imali više djece.

Izdvajamo