UBOJSTVO

VIDEO: TEŽAK ZLOČIN U SOLINU: PRED OBITELJSKOM KUĆOM PRONAĐEN MLADIĆ U LOKVI KRVI Preminuo je u kolima Hitne pomoći, policija privela njegovu djevojku

    AUTOR:
    • Katarina Marić Banje ,
    • Andrea Topić

  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2019. u 22:13

Solin, 091019.
U vecernjim satima dogodilo se ubojstvo u naselju Sveti Kajo. Mladic s ubodnom ranom prevezen je u bolnicu u Split, gdje je preminuo. Privedena je zenska osoba, policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

 

Na predjelu Sv. Kajo u Solinu u srijedu malo prije 20,40 sati dogodilo se ubojstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Teško ozlijeđeni 33-godišnjak nađen je na ulici pred kućom te je hitno prevezen u KBC Split. Od težine ubodne ozljede je na žalost preminuo.

Na mjesto događaja prvi su izašli policajci iz postaje u Solinu.

Neslužbeno doznajemo da se za težak zločin sumnjiči 25-godišnju Ivanu G., koja je s preminulim bila u izvanbračnoj vezi te su dulje vrijeme živjeli zajedno.

 

Mladić je umro od samo jednog uboda, a izdahnuo je u kolima Hitne pomoći.

Od policijske uprave Splitsko-dalmatinske doznajemo da je u tijeku očevid i kriminalističko istraživanje.

Djevojka ranije nije osuđivana, a kako doznajemo, u njihovom odnosu do sada nije bilo prijava vezanih za obiteljsko nasilje.

Smrtonosnom ubodu prethodila je svađa u obiteljskoj kući u kojoj je par živio. Kako saznajemo, teško ranjen hladnim oružjem, 33-godišnjak je pokušao pobjeći te je uspio izaći ispred i dozvati oca koji živi u istoj kući. Nakon toga je pao između parkiranih automobila.

Hitna pomoć je odmah došla, ali nesretnom 33-godišnjaku nije bilo spasa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo