NOĆNA DRAMA

VIDEO: U CENTRU DUBROVNIKA PROPUCAN TAKSIST U vozača je navodno ispaljeno čak šest metaka!? Napadači su u bijegu...

 
Ilustracija
 Damir Krajač / CROPIX

Nešto prije ponoći u samom centru Dubrovnika došlo je do pucnjave. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, propucan je taksist.

Do pucnjave je došlo na Pločama, tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru.

U 28-godišnjaka je navodno ispaljeno šest metaka, a očevici kažu da ga je jedan metak pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi kulminiralo pucnjavom te ranjavanjem.

S taksistom su se sukobila dva muškarca i za njima se još uvijek traga, no iz policije kažu da je identitet jednog napadača poznat.

Ozlijeđeni muškarac je van životne opasnosti, potvrdio je za Dubrovački dnevnik ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić.

- Ima prostrijelnu ranu natkoljenice, operativno je zbrinut te smješten na ortopedsko-traumatoloskom odjelu - rekao je.

Dubrovački vjesnik iz pouzdanih izvora neslužbeno doznaje kako se radi o vozaču taksija A.C.M. (28), a do sukoba je došlo zbog pripadnosti različitim navijačkim skupinama i neriješenih računa iz prošlosti.

O incidentu se oglasila i policija.

"Noćas, 18. srpnja, oko 00,45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", stoji u priopćenju Policijske uprave Dubrovačko - neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:19