POKUŠAJ UBOJSTVA

Zagrepčanin sjekirom navalio na susjeda pčelara

S ciljem da ga usmrti zamahnuo je sjekirom prema prsima, no kako se pčelar uzmaknuo, pa je oštrica srećom zahvatila i razderala samo gornji dio trenirke kod desne strane grudnog koša
 Goran Šebelić / CROPIX

Okršaj sjekirom koji je rezultirao pokušajem ubojstva zagrebačkog pčelara M.M. u svibnju ove godine u zagrebačkoj ulici Zapotok ovih dana dobio je i epilog u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu koje je protiv 62-godišnjeg Zagrepčanina podignulo optužnicu zbog pokušaja ubojstva.


Kako doznajemo, 24. svibnja oko 9,15 sati pčelar M.M. je na ulici utovarivao u svoj automobil opremu za pčelarstvo kada mu je prišao razjareni 62-godišnji susjed koji ga je napao te počeo vrijeđati nakon čega je iz dvorišta uzeo sjekiru i navalio njome na plečara.

S ciljem da ga usmrti zamahnuo je sjekirom prema prsima, no kako se pčelar uzmaknuo, pa je oštrica srećom zahvatila i razderala samo gornji dio trenirke kod desne strane grudnog koša. No tu rastrojeni susjed nije stao nego se dalje okomio na pčelarsku opremu u autu koju je uništio. Na kraju mu je pčelar uspio iščupati sjekiru iz ruku te pozvati policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:06