UBOJSTVO U ISTRI

Zbog prskanja vodom mladića (25) izboli nožem pa umro u bolnici

 Goran Šebelić/CROPIX

Ludi provod motorista na motosusretu kluba Indians u Santa Marini kod Vabrige u Poreču završio je tragedijom nakon što je u bezalenom sukobu nožem ubijen mladi Porečanin u nedjelju poslijepodne. Naime, kako prenose lokalni portali, Aleksandar V. star 25 godina koji je iz Poreča našao se usred svađe sa ekipom slovenskih motorista iz Novog Mesta zbog prskanja vodom.

Verbalni sukob prerastao je u fizički incident, a onda je netko od slovenskih motorista Aleksandra ubo nožem ravno u jetru.

Mladić je izgubio obilne količine krvi i unatoč brzoj intervenciji liječnika iz Hitne pomoći preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Istarska policija je odmah krenula u akciju i privela petoricu Slovenaca, a doznajemo da se radi o A.B. starom 25 godina iz Jesenica, P.P. (28) iz Krškog, I.I. (31), također iz Jesenica te Z.N. (27) iz Hrasnika i K.I. (23) iz Novog Mesta.

Prema izjavama očevidaca ovog krvavog sukoba jedan od njih petorice je nožem usmrtio mladića iz Poreča. Svi uhićeni sumnjiče se da su sudjelovali u tučnjavi i napadu na njega.

Organizatori susreta motociklista iz kluba Indians su u šoku i za lokalne medije izjavili su kako prekidaju susret. Indiansi su bazirani u Poreču pored kojeg se susret održavao, a Glas Istre prenosi kako su upravo njihovi članovi odmah nakon ubojstva sami krenuli po napadače i preokenuli čitavi kamp naglavačke kako bi ih uhvatili.

Uz pomoć očevidaca su ih identificirali i predali policiji. Navodno su im pomagali i slovenski motoristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:17