Bruno Trapan nova je zvijezda hrvatske vinske scene. Ovaj tridesetogodišnji Istranin od Parkerovih je recenzenata dobio 90 bodova za malvaziju Uroboros iz 2008. godine, koja je, uostalom, već pobijedila na Vinistri u kategoriji školovanih malvazija. Njegova bazična malvazija po mirisnom je profilu jedna od originalnijih, dok je Trapanov Ruby Rose, napravljen od Syraha, trenutno možda najbolje hrvatsko ružičasto vino.
Visokoocijenjeni Uroboros, koji je devet mjeseci odležavao u baricima od akacije i hrasta, snažno je, vidljivo nabildano vino, s izraženim drvetom, prepoznatljivim okusima bresaka, marelica i jabuka, ali i dovoljnom mineralnošću da ne bi izgubilo svježinu.
Malvazija koja dobro stari
Najzanimljiviji aspekt tog vina jest njegova čvrsta, gotovo metalna struktura: bil...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....