NEDJELJNI + LIKE! = 10KN

EKSKLUZIVNO: JUTARNJI LIST ODABRAO NAJBOLJE VETERINARE U HRVATSKOJ! U novom broju Like! magazina kompletna top-lista

Novi broj magazina Like! donosi listu najboljih doktora za životinje. U velikom istraživanju sudjelovalo je više stotina veterinara koji su odgovarali na pitanje kod kojeg bi kolege liječili svog ljubimca.

Apsolutni pobjednik Like!-ova godišnjeg specijala doktor je Bruno Ljolje iz ambulante Buba, za kojeg je glasao najveći broj kolega. Doktor Ljolje iskusni je zagrebački veterinar.

- Najčešći su nam pacijenti, naravno, psi, mačke i razni glodavci. Dolazi nam i puno kunića s kojima imamo veliko iskustvo - kaže. Uz Ljolju, među tri najbolja veterinara plasirali su se Silvija Rakočević i Vladimir Pezo, jedan od prvih zagrebačkih privatnika.

- Otvorio sam svoju praksu čim se to moglo, prije 40-ak godina - otkriva doktor kojem se zna dogoditi da u ambulanti vidi mlade ljude čiji su ne roditelji, nego bake i djedovi dolazili k njemu sa ljubimcima. Osim priče o tri najbolje plasirana, Like! donosi listu 50 najboljih veterinara, rangiranih po gradovima i kvartovima.

- Testirali smo i hotele za pse - kaže urednica Like!-a Jelena Valentić, naglašavajući da su rang-liste najboljih pet shopova, dresera i šetača napravljene u suradnji s najuglednijim stručnjacima. Istražili smo i ponudu šaptača, u pokušaju prilagodbe jednog asocijalnog shih tzua.

Like! donosi još jedan specijal, otkriva izvršna urednica Lana Mindoljević koja je s najboljim kuharima tjednima obilazila tržnice.

- Napravili smo prvi potpuni šalabahter za odlazak na plac - smije se Lana, dodajući da su joj chefovi otkrili kod kojih točno kumica kupuju namirnice. Njihove lokacije s detaljnim mapama potražite u Like!-u.

Magazin će se moći kupiti uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije. Raskošne 156 stranice paketa potražite u nedjelju, 24. ožujka, za samo 10 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:51