FATALNA PLAVUŠA

FOTO Samo uz vaš Nedjeljni novi broj magazina Svijet: Na kupanju s najljepšom hrvatskom sportašicom

Naša olimpijka je na prepunoj plaži plijenila pozornost, a brojni komplimenti kupača nisu joj previše bitni

Prošla je godina dana otkad je izašao prvi broj magazina Svijet, 17. srpnja. I dalje mi je zadovoljstvo svakog mjeseca uređivati taj magazin i s ponosom mogu reći da smo uspjeli dovršiti i 13. broj Svijeta, kaže Vanja Došen, urednica magazina Svijet.

A u novom broju Svijeta sve je spremno za ljeto, koje je već u punom jeku, ali i za nadolazeće Olipijske igre u prekrasnom Londonu. Upravo zato novo izdanje Svijeta krasi Antonija Mišura - najatraktivnija i najljepša hrvatska košarkašica.

Stvarno voli Svijet

Zajedno s Mišurom hrvatske su košarkašice potukle konkurenciju u ženskoj košarci i odlučno koračaju prema pobjedi na Olimpijadi. Reporterka Svijeta Sandra Bolanča s Antonijom Mišurom uživala je na plaži. Rođena Dalmatinka najopuštenije se osjeća upravo na plaži - u blizini mora i na obali puni baterije.

- Antoniju Mišuru stvarno voli cijeli Svijet. Zato smo ju i pozvali na stranice novog broja našeg magazina i zamolili ju da s nama podijeli sve čari koje skriva - kaže Vuk Radić, urednik Nedjeljnog Jutarnjeg.

Fatalna plavuša širokog osmijeha, dugačkih nogu i visoka 180 centimetara - prema mišljenju mnogih trenutačno najljepša sportašica u Hrvatskoj - na prepunoj je plaži plijenila pozornost svih prisutnih, no komplimenti joj nisu toliko bitni, sada se fokusira samo na igru.

Kako do novog Svijeta?

Novi broj magazina Svijet moći ćete kupiti na svim kioscima 8. srpnja uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drukčije, a za povoljnu cijenu od 10 kuna dobit ćete paket od nevjerojatnih 180 stranica (Nedjeljni + Svijet).

U novom broju Svijeta otkrivamo vam i životnu ispovijest najveće filmske zvijezde bivše Jugoslavije, Špele Rozin. Nekad najpoznatija glumica na ovim prostorima, Špela Rozin danas živi sa suprugom, poznatim sarajevskim slikarom Ismarom Mujezinovićem, u predgrađu Ljubljane. Živi povučeno, daleko od svjetala reflektora i fotoobjektiva, u divnoj kućici u zelenilu.

Posjet zvijezdi

U svoj dom pustila je poznatog reportera Svijeta Nenada Polimca, kojem je ispričala kako joj je bilo kada se sa samo 14 godina našla na filmskom platnu, na kojim je sve projektima radila, gdje je putovala, s kime se družila, a otkrila mu je i kako se nikada više ne želi vratiti u Sarajevo, grad koji je sa suprugom i sinom napustila nakon što je naslutila što će se dogoditi u bivšoj Jugoslaviji. Danas živi povučeno, ali baš onako kako je oduvijek željela.

Vanja Černjul najmoćniji je Hrvat u Hollywoodu. Reporterka Nada Mirković s njim se našla krajem lipnja na terasi hotela Esplanade. Filmski snimatelj koji je uspio u New Yorku našoj je reporterki otkrio kako je karijeru započeo kao ratni televizijski reporter.

Snimatelj koji stoji iza mnogih popularnih američkih serija ne bježi od Hrvatske. Voli snimati u Hrvatskoj i rado se odazove na poziv svojih domaćih kolega. Za Hrvatsku ga veže i obitelj, s kojom svakodnevno razgovara preko Skypea.

Sandra Bolanča i Tom Dubravec posjetili su Martinis Marchi - senzacionalni dvorac koji je oživio Šoltu. Barokni dvorac koji krasi uzbudljiva povijesna priča, 2004. kupio je njemački biznismen i pretvorio ga u hotel, čime je Šolta postala dio elitnog turizma.

Šoping vodič

- A tko su apsolutni vladari Jadrana, investitori koji posjeduju najatraktivnije nekretnine i žive na najboljim lokacijama na hrvatskom moru, otkriva reporter Boris Vlašić - kaže Vanja Došen i dodaje kako ni ovoga puta ne smijete propustiti veliki editorijal Svijeta . U njemu saznajte sve o jedrenju na Jadranu.

Uz jedrenje, tu je šoping-vodič, ali tu su i investicijski savjeti, kao i savjeti za one koji se ipak ne usude jedriti na morskoj pučini te u novom broju magazina Svijet mogu saznati sve o popularnom kopnenom sportu - golfu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:07