KRAJ MANDATA

BIVŠI PREMIJER I MINISTRI NA FEJSU SE OPRAŠTAJU OD FUNKCIJA Bauk: 'Hvala svima...', Ostojić: 'Završila farsa, ćuprijaneri pokazali pravo lice'

 EPH

Nakonn što je u petak navečer potvrđena nova Vlada republike Hrvatske, bivši ministri i premijer Zoran Milanović oprostili su se od svojih funkcija i putem društvenih mreža.





Novom predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Tihomiru Oreškoviću, želim sve najbolje. Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011.

Posted by Zoran Milanović on Friday, January 22, 2016




Milanović je novom predsjedniku Vlade Tihomiru Oreškoviću zaželio sve najbolje.

- Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011. godine - napisao je.

Svoje mišljenje o jučerašnjem danu dao je i Ranko Ostojić, sada već bivši ministar unutarnjih poslova.

- Završila farsa. Karamarko rekao da će dobiti 90 glasova. Toga smo se naslušali. Ćuprijaneri pokazali pravo lice...i uz glasove pritvorenika prošla vlada.... Ali poštovat treba izbor...sad neka rade...po programu koji naravno nemaju... I provode reforme koje naravno neće se dogoditi. Drago mi je da je prva reforma, a to da ukinu reformu školstva, odmah propala. Bit će vremena za ocjenjivanje, a ja ću se sa vama na 'fejsu' kao potpredsjednik i ministar pozdraviti kad preuzmu sve moje poslove.A onda u nove pobjede...





Zavrsila farsa..karamarko rekao da će dobit 90 glasova..toga smo se naslusali...cuprijaneri pokazali pravo lice...i uz...

Posted by Ranko Ostojić on Friday, January 22, 2016




Od svoje funkcije oprostio se i Arsen Bauk koji je vodio ministarstvo uprave.

- Izglasavanjem povjerenja Vladi Republike Hrvatske prestala je moja dužnost ministra uprave. Hvala svima koji su mi pomagali u obnašanju te dužnosti, onima koji su me podržavali u radu, kao i svima onima koji su me kritikama poticali na bolji rad.

Izglasavanjem povjerenja Vladi Republike Hrvatske prestala je i dužnost Siniše Varge, ministra zdravlja.

- Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama u ministarstvu, u zavodima, agencijama te zdravstvenim ustanovama, ali naročito veliko hvala liječnicima i medicinskim sestrama sto smo zajedno uspjeli vratiti sustav zdravstva da ponovno služi pacijentima. Iz Sabora ću se brinuti da nema povratka na staro - poručio je Varga.





Izglasavanjem povjerenja Vladi Republike Hrvatske prestala je moja dužnost ministra uprave. Hvala svima koji su mi...

Posted by Arsen Bauk on Friday, January 22, 2016




Na kraju svog mandata, Ivan Vrdoljak, ministar unutarnjih poslova, zahvalio se svima koji su podržavali njega i njegove suradnike na projektima koje su provodili kako u Ministarstvu gospodarstva, tako i u Ministarstvu graditeljstva.

- Vjerujem da nismo tu podršku iznevjerili, nadam se da smo opravdali očekivanja. Sve što sam radio i poduzimao, činio sam radi velike ljubavi i osjećaja odgovornosti prema svojoj zemlji i svim njenim građanima. Hvala Vam svima na osjećaju da smo Hrvatsku učinili boljom zemljom nego na početku mandata - napisao je.





Na kraju mandata ministra u Vladi Republike Hrvatske, osjećam potrebu zahvaliti se svima na podršci koju su iskazivali...

Posted by Ivan Vrdoljak on Friday, January 22, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 05:23