PUCANJAVA U GORSKOM KOTARU

BORBA ZA ŽIVOT PROPUCANOG MIGRANTA U bolnici otkrili o kakvim se ozljedama radi, oglasila se i policija

 
 Robert Fajt / CROPIX

Migrant kojeg je policija teško ozlijedila u subotu u Gorskom kotaru u životnoj je opasnosti i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka, doznajemo u bolnici. Prema onome što su nam rekli u KBC-u, migrant je, očito, propucan, no u bolnici, za informacije o svim okolnostima tog događaja, upućuju na policiji koja vrši istragu.

"Pacijent je zaprimljen na hitni operativni zahvat zbog prostrijelne rane u predjelu prsnog koša i trbuha. Njegovo stanje je opasno po život te se nadalje provode mjere intenzivnog liječenja", priopćili su iz KBC-a Rijeka.

O događaju se u subotu navečer oglasila i Policijska uprava primorsko-goranska, ističući da je u subotu u kasnim popodnevnim satima na nepristupačnom području Gorskog kotara, "prilikom postupanja policijskih službenika koji rade na suzbijaju nezakonitih migracija došlo do ozljeđivanja jednog stranog državljanina za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske".

U vrijeme kada su ga prevezli u bolnicu, migrant je bio pri svijesti.

U PU PG kazali su da se na mjestu događaja provodi očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. Također, rekli su i da glavni ravnatelj policije u PU primorsko-goransku šalje stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu.

Događaj se, prema policiji, zbio pet kilometara od prve razvrstane ceste, dakle na nepristupačnom terenu, i to na širem području Tuhobića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:41