SLUČAJ DUHANSKA MAFIJA

Knežević: Đukanović i Cane naručili su ubojstvo Pukanića

 CROPIX

Đukanovićev bivši savjetnik Ratko Knežević izjavio je u utorak navečer za beogradsku televiziju B92 da će se u istrazi na kraju utvrditi da su naručitelji ubojstva Ive Pukanića crnogorski premijer Milo Đukanović i Stanko Subotić Cane. Optužio ih je za još niz kaznenih djela, ubojstava, pranje novca i td.

Poduzetnik iz Crne Gore izjavio je da je spreman za svjedočenje u slučaju duhanske mafije.

Đukanovićev kum smatra da Pukanić svojim tekstovima nije nikoga ucjenjivao u slučaju 'duhanske mafije'.

- Ja znam da su Pukaniću, u slučaju duhanske mafije koju sam ja zbog svoje izloženosti u svemu tome pratio, nekoliko puta bili nuđeni veliki iznosi novca od ljudi koju su bili izravni posrednici ili kuriri duhanske mafije, znam isto tako da Pukanić nikada nije prihvatio ništa od njih - rekao je Knežević koji je inače bivši član crnogorske vlade i Đukanovićev kum.

Zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franića USKOK tereti Roberta i Luku Matanića, Amira Mafalanija, Slobodana Đurovića, Željka Milovanovića, koji je u pritvoru u Beogradu, te Bojana Gudurića, koji je u bijegu.

Za isti zločin u Beogradu su optuženi Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, Željko Milovanović i Milenko Kuzmanović. (A.Č.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:38