BURNO JUTRO

FILMSKA POTJERA U KOPRIVNICI S Hondom produžio kraj policije, pet vozila ga jurilo i stjeralo u kut: 'Odjednom je izašla žena i napala policajku!'

 ePodravina / Ivan Brkić

U koprivničkom naselju Starigrad došlo je do prave filmske potjere kad se vozač bijele Honde Civic jučer ujutro nije zaustavio na policijski znak "STOP".

ePodravina javlja kako je automobil splitskih registracija produžio, što je na 'kotače' diglo čak pet policijski vozila. Mještani Starigrada kazali su da su vozača, koji je imao i suvozačicu, tri policijska vozila čekala na raskrižju, po jedan sa svake strane.

Dva dva su jurila za njima dok ga nisu stjerali u kut, pa nije imao više izbora nego se zaustaviti.

– Vidjela sam kako su ih policajci izvadili iz automobila, vozio je muškarac, a s njime je još bila ženska osoba. Uspjeli su ih savladati, polegli su ih na tlo i stavili im lisice, a potom ih odveli – priča stanovnica tog kraja koja je imala prilike svjedočiti ovoj potjeri.

– Ona je izgledala kao da je trudna i vrlo mlada. Kada si ih izvukli iz automobila, ona je krenula braniti muškarca i napala je policajku – rekla je trgovkinja iz obližnjeg dućana.

Na kraju su policijski službenici spomenuti automobil sklonili s ceste kod obližnjeg stajališta za autobus.

– Bio sam u prolazu i vidio sam samo da si došli iz smjera Rečko polje kod table REKA. Policija je prepriječila cestu ali uspio je izbjeći patrolu i nastavila se potjera prema Reki – Sokolovcu s pet policijskih vozila – kazao je jedan čitatelj ePodravine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 21:36