TRAJE BORBA ZA ŽIVOT

FOTO: NEVIĐENO ZVJERSTVO KOD ZAGREBA Preslatkog psića živog zakopali: 'Sat vremena su ga otkopavali, zasuli su ga kamenjem, zemljom...'

 
 Facebook Noina Arka

Iz hrvatske udruge zaštitnika životinja 'Noina arka' na Facebooku su objavili potresnu priču o psiću kojeg je zasad nepoznati monstrum živog zakopao kod Vugrovca na području Zagreba. Djelatnici Gradskog azila čak sat vremena su otkopavali nesretnog psa na kojeg je bilo nabacano sve i svašta, od zemlje do kamenja. Pas je nekako izvučen, u teškom je stanju, ali je još živ.

Iz Noine arke priopćili su da se za njegov život bore stručnjaci s Veterinarskog fakulteta, ali da su njegovi izgledi jako mali...

Prenosimo cijelu Facebook poruku Noine arke:

- Noćas nam je stigao mali mlađi pesek. Traje borba za njegov život. Šanse su male. No toliko želimo da preživi!!! Toliko želimo da nam pruži šansu, da mu dokažemo da nisu svi ljudi smrdljiva govna.

Toliko želimo da zajedno sa stručnjacima s Veterinarskog fakulteta i ovim malim tjelcem kojemu smo dali ime Sagi pobijedimo ovo zlo, ovoga zlotvora, ovaj ljudski izrod, ovo čudovište.

Mali Sagi ŽIV JE ZAKOPAN u Vugrovcu, na njega su nabacana zemlja, kamenje, ni ne znamo točno što sve. Znamo da su djelatnici Gradskog azila koji su stigli na dojavu SAT VREMENA otkopavali maloga Sagija.

I oprostite nam no valjda prvi puta nekome doista želimo ZLO i koristimo ovakav vokabular. Mislili smo da smo doživjeli svašta, mislili smo da nas teško može nešto iznenaditi. Sada priznajemo – s današnjim danom suočavanje s ljudskom gadljivom monstruoznošću dobilo je novu dimenziju. Ovo je strašno!

Sagi, nedaj se, daj nam šansu, preživi. Obećajemo ti da ćemo ti naći naj, naj, najbolji dom na svijetu.

Ne znam kako vi, ja idem dalje plakati. SAGI NEDAJ SE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:12