POSJETIO GA RAVNATELJ POLICIJE

FOTO: POLICAJAC KOJI JE POGOĐEN BAKLJOM U FINALU HRVATSKOG KUPA IMAT ĆE TRAJNE POSLJEDICE Još uvijek se ne zna kada bi se mogao vratiti na posao

 
 MUP

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina posjetio je u srijedu Policijsku upravu istarsku te se, prije radnog sastanka s rukovoditeljima policijske uprave, zajedno s načelnikom Alenom Klabotom, susreo s policijskim službenikom Interventne jedinice policije Zoranom Grgićem, koji je ozlijeđen prošloga tjedna na finalnoj nogometnoj utakmici hrvatskoga nogometnog kupa između Dinama i Hajduka u Vinkovcima.

Prema podacima policije, Zoran Grgić u policiji radi već 19 godina, od toga je dvije godine proveo u redovima specijalne policije, nakon čega je policijsku karijeru nastavio u interventnoj jedinici policije.

U srijedu, 23. svibnja, zajedno sa svojim kolegama, obavljao je redovne zadaće na nogometnoj utakmici između Hajduka i Dinama u Vinkovcima, a nemili događaj zbio se u 66. minuti utakmice kada je zapaljen veći broj baklji, koje su ubačene na teren pa je jedna od njih pogodila Grgića i opekla ga po licu i vratu. Premda mu je odmah pružena liječnička pomoć i utvrđeno da se radi o lakšim ozljedama, policijski službenik imat će trajne posljedice. Trenutno se nalazi na bolovanju, a prema liječničkim prognozama, nije poznato kada će se ponovno moći vratiti na posao.

MUP

U srdačnom razgovoru glavni ravnatelj policije Nikola Milina poželio je Grgiću brz oporavak i zahvalio mu na njegovu predanu radu u policiji. Ujedno mu je prenio pozdrave i želje za brzim oporavkom ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića poručivši mu da u svakom trenutku ima punu potporu Ministarstva.

"Obavljajući svoje redovne zadaće, policijski službenici svakodnevno riskiraju vlastiti život ne bi li zaštitili živote svojih sugrađana i njihovu imovinu. Njihov posao ne prestaje nakon završene smjene jer to i nije samo posao, nego poziv i životno određenje. Poziv za pomaganjem, zaštitom i brigom za naše građane. Kao i glavni ravnatelj policije, Zoranu zahvaljujem na njegovu doprinosu policijskoj službi i želim mu brz opravak", poručio je i načelnik Policijske uprave istarske Alen Klabot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:01