TUŽNA POVORKA

FOTO: VELIKA TUGA I MNOŠTVO OŽALOŠĆENIH NA ZAGREBAČKOM KREMATORIJU Na posljednji počinak ispraćeni Matija Raos i Laura Stelio

 
 Ranko Šuvar / CROPIX

Golema tuga vladala je danas zagrebačkim Krematorijem. Veliki broj ožalošćenih na posljednji je počinak prvo ispratilo Matiju Raosa, mladog hrvatskog poduzetnika i aktivista za prava freelancera. Osim obitelji i prijatelja, tužnom skupu prisustvovali su i brojni kolege i štovatelji.

Podsjećamo, Matija Raos je bio perspektivni mladi poduzetnik koji je obolio od zloćudnog tumora na debelom crijevu s kojim se borio zadnjih godinu dana. Bio je pokretač inicijative Coworking Croatia i predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, a nakon što je obolio, obje organizacije su pokrenule akciju za prikupljanje financijske pomoći za liječenje.

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca u ponedjeljak je na Facebooku objavilo da je bitku nažalost izgubio.

- Njegova hrabrost, upornost, strast za životom, obiteljska i prijateljska ljubav, kao i neograničena podrška nisu pomogli pobijediti bolest. Njegova empatija i volja da uvijek bude ruka pomoći zauvijek će živjeti kroz svaku osobu koju je dotaknuo i kroz životno djelo koje nama ostavlja, Matijina energija zauvijek će biti s nama - poručili su.

Odmah nakon posljednjeg ispraćaja Matije Raosa, na Krematoriju je ispraćena i Laura Stelio, djevojka nesretno stradala u teškoj prometnoj nesreći u Ilici. Podsjećamo, u četvrtak oko 21:15 u Ilici u Zagrebu kod kućnog broja 424 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila. Na mjestu su poginule dvije osobe, a još nekoliko ih je ozlijeđeno. Laura (23) je bila suvozačica u Mercedesu s kojim je upravljao Marin Kamenički, krivac za strašnu nesreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:49