SLUČAJ BARBA LUKE U KUKURIKU KOALICIJI

Hajdaš Dončić: Moji pomoćnici su dobri dečki, ali politički nisu iskusni

Jutarnji je došao u posjed faksimila e-maila koju je K. Šams slao u pravnu službu Zračne luke Zagreb

ZAGREB - “Moji pomoćnici nemaju političko iskustvo, a gospodin Šams je dobar radnik, dobar stručnjak. On je krenuo s dobrom namjerom. Nažalost, istrčao je malo pred rudo”, izjavio je za Dnevnik.hr ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić komentirajući mailove objavljene u Jutarnjem listu koji ukazuju da je odluka o izboru zamjenika glavnog direktora Zračne luke Zagreb izabran i prije negoli je raspisan javni natječaj za to radno mjesto.

'Dobar dan, dragi kolege. Ministar poručuje da sam ja vaš novi šef. Ne brinite za natječaj, o tome ćemo kasnije'

Kao što je Jutarnji list objavio, Krunoslav Šams je još u lipnju mjesecu pravnoj službi ZLZ-a napisao poruku da je po odluci ministra on novi zamjenik direktora i poslao im potrebne dokumente za zapošljavanje.

Mjesec dana kasnije ministrovi pomoćnici razmjenjuju mailove i dogovaraju provođenje ministrove odluke o zapošljavanju Šamsa. No, natječaj za to radno mjesto raspisan je tek u petak 9. kolovoza i otvoren je za prijave do 16 kolovoza.

“Da, mail je autentičan i ja tu nemam što skrivati, meni je žao što su moji pomoćnici koji su, ja ću reći jako dobri dečki, ali nemaju političkog iskustva”, kazao je ministar Hajdaš Dončić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:25