SUKOB ZBOG ZG SKUPŠTINE

HASANBEGOVIĆEVA JEDNA IZJAVA IZBACILA IZ TAKTA KREŠU BELJAKA 'On je uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.12.2018. u 18:27

Zagreb, 080818. Gradsko groblje Mirogoj.
Povodom 90. obljetnice smrti osnivaca HSS-a Stjepana Radica, izaslanstvo HSS-a predvodjeno predsjednikom Kresom Beljakom polozilo je vijenac i zapalilo svijece na njegovu grobu.
Na fotografiji: Kresimir Beljak, predsjednik HSS-a. Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Krešimir Beljak

 

Predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku posljednja dva dana definitivno nije lako. Činjenica da ga je izdao njegov glavni tajnik Ilija Ćorić poprilično teško mu je pala, a nakon toga Beljak se pred javnosti morao pravdati da nije imao pojma da Ćorić namjerava spasiti Bandićev proračun i da on u cijeloj priči nije imao nikakvu ulogu.

Jedan od onih koji mu ne vjeruje je zastupnik 'Neovisnih za Hrvatsku' Zlatko Hasanbegović koji je u jednom intervjuu rekao da je 'Beljak jedan od važnijih Bandićevih učenika'. Predsjedniku HSS-a ta izjava nije najbolje sjela pa je na Twitteru napisao nadopunio Hasanbegovićevu rečenicu:

- ... a Hasanbegović je, uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda. I jedan od važnijih učenika i sljedbenika Luburića i Pavelića, samo je prevelika kukavica da to javno i prizna.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo