VATROGASCI BEZ PREDAHA

Hrvatskom se rasplamsali novi požari: Kanaderi u borbi s vatrom iznad Knina, Radošića i Pirovca

Požar kod mjesta Dazlina kraj Pirovca u Šibensko-kninskoj županiji gase lokalne vatrogasne snage, canadair, air tractor, a upućena je i Državna intervencijska postrojba Šibenik
Labin, Rabac, 050812.Pozar izmedju Labina i Rapca gasilo je tridesetak vatrogasaca, kanader i airtraktor. Izgorjelo je desetak hektara niskog raslinja i stabala.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

ZAGREB - Buknuli su novi požari na području Žagrovića kod Knina, kod Radošića i kod mjesta Dazlina kraj Pirovca, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Vatrogasno operativno središte DUZS-a iz Divulja zaprimilo je danas zahtjev za gašenje požara na području Žagrovića kod Knina kamo su upućena dva canadaira, a na terenu se nalaze i lokalne vatrogasne snage.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u tijeku je gašenje požara kod Radošića. Upućen je canadair, a na terenu se nalaze lokalne vatrogasne snage.

Požar kod mjesta Dazlina kraj Pirovca u Šibensko-kninskoj županiji gase lokalne vatrogasne snage, canadair, air tractor, a upućena je i Državna intervencijska postrojba Šibenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:29