EPIDEMIOLOŠKE PREPORUKE

HZJZ OBJAVIO UPUTE ZA RAD KAFIĆA I RESTORANA Ipak će se dozvoliti i rad ugostitelja u unutarnjim prostorima, a ne samo na terasama

 
 CROPIX
 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je danas nove preporuke za rad ugostiteljskih objekata, koji će nakon mjera uvedenih zbog krize s koronavirusom od ponedjeljka biti ponovno uvedeni.

Njihove upute prenosimo u cIjelosti:

'Radi sprječavanja širenja infekcije tijekom boravka u ugostiteljskim objektima s terasama i bez njih te u ugostiteljskim objektima u smještajnim kapacitetima potrebno je osigurati fizički razmak među posjetiteljima te između posjetitelja i zaposlenika.

Organizacija rada. Radno vrijeme ugostiteljskih objekata moguće je od 6 do 23 sata. U objektima se stolovi do dolaska gostiju drže praznima, a pribor se servira kada gosti sjednu. Preporučuje se jelovnike istaknuti na ulazu ili drugom vidljivom mjestu na odgovarajući način u plastificiranom obliku, odnosno pre...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2025 10:13