TRAGEDIJA

IRSKA OPLAKUJE POPULARNOG SPORTAŠA KOJI JE PREMINUO U HRVATSKOJ Sa suprugom došao na medeni mjesec, umro čim su stigli u Split: 'Bili smo srodne duše'

 
 Facebook

Irski mediji opširno izvještavaju o smrti njihova popularna sportaša, koji je stigavši u Split na medeni mjesec doživio jak srčani udar te preminuo u splitskoj bolnici, prenosi Irish Post.

Tommy 'Spike' McCormack (35), prvak u powerliftingu, bio je u Hrvatskoj na medenom mjesecu sa suprugom Karen Guthrie, koju je oženio u svibnju 2018. godine.

Karen se na Facebooku emotivnom porukom oprostila od supruga.

- Žuta je bila njegova omiljena boja. Malo je reći da sam u šoku. On je bio moja srodna duša, moj najbolji prijatelj, moj suprug. Ne mogu opisati riječima koliko ga volim i koliko je on volio mene. Slomljena sam. Možda se nalazim sama na otoku u srcu Hrvatske, ali moram vam reći da osjećam ljubav svakoga od vas koji ste ga voljeli. Hvala vam na porukama podrške. Znam da nitko ne zna što bi rekao, ali dovoljno je da ste u mislima sa mnom i njegovom obitelji, poručila je tužna Karen.

Zbog iznimno visokih troškova transporta tijela preminulog Irca, pokrenuta je donacijska GoFundMe kampanja.

O tome je izvijestila Karenina rođakinja na Facebooku.

- Imala sam čast svjedočiti vjenčanju moje nećakinje Karen i njezina supruga Tommyja 5. svibnja 2018. Bili su na zakašnjelom medenom mjesecu u Hrvatskoj, kada se Tommyjeva duša vratila na nebesa. Pokrenuli smo kampanju za prikupljanje novca da vratimo Tommyja natrag njegovoj obitelji. Troškovi transporta su enormni i svaka novčana pomoć je dobrodošla.

Cilj kampanje je 65.000 eura, a do srijede u večernjim satima prikupljeno je 62,725 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:57